KAYSERİ'DE İKİ ŞÜPHELİ ÖLÜM

2.02.2015 10:19:55

Kayseri'de iki farklı şüpheli ölüm olayı meydana geldi. 93 yaşındaki kadın ve diğer bir kişi ise baygın şekilde yakınları tarafından bulunduğu bildirildi.

Kayseri’de 93 yaşındaki kadın şahıs, evinde ölü bulundu. Erciyesevler mahallesi Tuna caddesi üzerinde oğlu ile birlikte ikamet eden 93 yaşındaki F. Ç., odasında ölü bulundu. F. Ç.’nin odasına giren öğlu, annesini yerde baygın şekilde yattığını görünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri F. Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölümünün şüpheli görülmesi üzerine polis evde inceleme yaparken, F. Ç.’nin cenazesi ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer ölüm olayı ise Sancaktepe Mahallesi’nde meydana geldi. Akgül sokakta ikamet eden bir şahıs, yakınları tarafından evde baygın şekilde bulundu. 112’ye bildirilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın cenazesi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.